Onze kracht komt voort uit de combinatie van onze specialismen

Specialistische bouw kan veel efficiënter en goedkoper dan u denkt. Door verschillende partijen in te huren voor uw bouwproject bent u dikwijls duurder uit. En in de dynamiek van afzonderlijke aannemers dient u het overzicht te bewaren. Een lastige klus.

Kosten besparen door combineren vakgebieden
Wij van High 5 Solutions hebben enorme doses ervaring op verschillende vakgebieden en bieden deze diverse specialismen nu aan onder één dak. De samenwerking is effectief en het bouwproces verloopt gestructureerd, evenals de communicatie: u hebt immers aan één aanspreekpunt genoeg.

Wij zijn expert in onderstaande specialismen:

  1. Verankeringen en funderingen
  2. Heffen, hijsen, verplaatsen, bergen en offshore
  3. Specialistische technieken (compensation grouting en sampling)
  4. Totaaloplossingen

Ieder afzonderlijk zijn we een begrip in de bouwwereld. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij totaaloplossingen bieden tegen een scherpe prijs. We maken optimaal gebruik van onze expertise, daarmee wordt kostbare tijd bespaard.

Geen klus is ons te ingewikkeld of te zwaar. We zijn doorgewinterde projectmanagers en eigenlijk is niets ons te gek. Wij regelen het voor u, in zeer korte tijd: van het aanleggen van een ijsbaan tot het bergen van een schip en alles wat daar tussen zit.

Kijk hier naar onze projecten.

Webdesign: Creative Data